Ce facem?

Distribuim produse alimentare cu temperatura controlata (congelate/refrigerate) si de tip bacanie (alimente de baza, conserve, etc), inclusiv culturi lactice, cheag animal si coloranti naturali. Vrem sa aducem pe mesele tuturor produse romanesti de CALITATE , CURATE, SANATOASE.  

Ne dorim ca aceste produse sa ajunga atat la clientii nostri directi, inclusiv dar la cei mai putin norocosi, pacientii din spitale si unitati sociale, copii din centrele de plasament si cantine sociale. E un vis de-al nostru. De multe ori este aproape imposibil sa lupti cu un “dusman” care are sabie Excalibur si noi…, un cutitas! Am pierdut multe lupte, dar razboiul continua! 

Intre timp, forta de vanzari s-a automatizat, parcul auto propriu a crescut si avem depozit frigorific certificat IFS. Totodata, s-au realizat parteneriate cu firme producatoare romanesti care, acum, sunt deja traditionale. Da, am spus bine: PARTENERIATE! Un pic diferit fata de “colaborari”.

Cui vindem?

  • Horeca (hoteluri, restaurante, pensiuni) si unitatilor de alimentatie publica
  • consumatori colectivi: cantine, spitale, unitati sociale, crese, gradinite, centrelor educationale
  • producatorilor de produse alimentare
  • persoanelor fizice

Alimente congelate si refrigetare pentru mese delicioase si sanatoase
Serveste preparatele la lumina unei candele minune CANDOLA.

Lampi Miracol Candola

Daca iti place sa servesti masa la lumina lumanarilor, atunci, ai nevoie de o lampa Candola. Atmosfera este perfecta si ai avantajul unei lumanari care dureaza mai mult, fara riscul vreunei pete de ceara.

In plus, nu face fum sau funingine, functioneaza pe baza de ulei mineral special, fara nici un miros. Perfecta pentru orice masa de restaurant, disponibila in diverse forme si culori, candela miracol Candola este prezenta le cele mai frumoase evenimente.

Cu un design aparte si o durata de voaia de pana la 120 de ore, lampile minune Candola sunt iubite de cei care lucreaza in industria hoteliera, de cei care lucreaza in organizarea de evenimente si de toata lumea care isi doreste o atmosfera deosebita.

Fete de masa magice

Ce ziceti de fete de masa cu textura si aspect textil si care previn murdarirea si patarea? Chiar sunt magice, au proprietati hidrofuge si isi pastreaza caracteristicile mult timp, chiar si dupa spalari repetate.

Aceste fete de masa sunt ideale pentru restaurante si unitati care servesc mancare in ideea in care raman curate mai mult timp. Fetele de masa Candola sunt realizate fix pe masura dorita de clienti.