Cine suntem?

Inapoi in site

O poveste nostalgica 

 

Orice poveste incepe cu "A fost odata..." Au fost odata anii `90…

Adia vantul libertatii, entuziamnul era la cote maxime, iar ideile  despre a dezvolta o afacere erau nenumarate. Sa facem tot! Sa facem orice! Toate acele lucruri care ne-au lipsit, dar ne-au unit totodata, acum erau cu putinta. Si cum lipsurile mari au fost in domeniul alimentar, voiam DE TOATE! Ne doream sa gustam din fiecare produs alimentar la care pana atunci nu am avut acces, fie ca era vorba de fructe sau legume, de produse din carne, dulciuri sau bauturi.

Si uite asa, am pornit de la o mica firma de contabilitate si am ajus la o firma de distributie produse alimentare. 

Primul produs a fost celebrul “Salam de Sibiu”, acel salam (pentru cine isi mai aminteste - Salconserv) cu gust unic la care, treptat, s-a adaugat o gama mare de  mezeluri, crud uscate in special, iar ulterior si fierte-afumate. Pe vremea accea nu exista Cash&Carry sau optiunea de a-ti face cumparaturile saptamanale din acelasi magazin. Clientii mai doreau si alte produse alimentare precum carne de pasare, carne de porc, carne de vita. “Dar o branza buna nu aveti?”; “Mi-ar trebui niste lapte”… Aceste intrebari au fost CEREREA iar raspunsul nostru a insemnat OFERTA tot mai larga de produse alimentare.
 

De ce sa alegi
Oniros?

Am experimentat! 

Legume si fructe congelate (din import evident)?… Nu auzise nimeni de mazare congelata sau cartofi congelati… Semipreparate?!? Nici atat!

Experienta cu multinationala 

Am invatat multe in cei patru ani in care am fost partener logistic. Premiul cel mare: evaluare servicii logistice A++ / Danone PDPA SRL. 

Marea provocare? 

Am hotarat sa fim distribuitori de produse ramanesti, minim 90%. Avem oi, vaci , pasuni si mai ales oameni determinati sa faca produse de calitate si curate.

Management calitate 

S-a implementat sistemul de management al calitatii precum si sistemul de management al sigurantei alimentului, ERP (enterprise resource planning).