Satisfactia clientilor

Inca de la inceput ne-am propus sa comercializam produse de calitate, produse alimentare care sa satisfaca clientii si care sa-i faca sa se intoarca la noi oricand doresc ceva bun, sanatos si gustos. Nu exista "Nu avem", exista "Va aducem in...". Clientii nostri sunt oglinda care reflecta furnizorii, in functie de preferintele ne alegem furnizorii si ne orientam in piata.

Poduse autohtone

Iubim sa lucram cu micii producatori si distribuitori de produse romanesti, traditionale, fie ca vorbim de carne, preparate din carne, conserve cu zacusca, muraturi sau dulceturi fara zahar. Ne place sa facem parte din cei care sprijina economia si care sunt acolo pentru a sustine producatorii locali. 

Produse de calitate pentru cei mai putin norocosi

Acesta este un obiectiv greu de atins, dar nu vom ceda. Ne dorim ca toti cei care sunt in unitati de plasament, in aziluri sau alte unitati sociale sa beneficieze de alimente sanatoase si proaspete de la producatorii locali din zona. 

Calitate inainte de toate

Am ales sa aducem produse Candola in Romania tocmai datorita calitatii de necontestat. Atat lampile de masa cat si fetele de masa anti-pete sunt de o calitate fara egal. Pentru unitatile in care se serveste masa (hoteluri-pensiune, restaurante, cantine, spitale, gradinite) fetele de masa rezistente la pete si uzura sunt ideale pentru a mentine aspectul curat. Lapile Candola, numite si lampi minune aduc la fiecare masa armosfera creata de o lumanare.

Distributie

Am crescut incet, am facut investitii in parcul auto si ne-am dezvoltat in vederea efectuarii unei distributii de produse la nivel national. Folosind flota propie, ne asiguram ca atat produsele din carne (inghetate sau refrigerate) cat si celelate produse comercializate ajung in cele mai bune conitii la consumator.